• Vremea se va răci și în regiunile sudice și sud-estice
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade Celsius
  • Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7…- 5 grade Celsius

Vremea în țară

Vremea se va răci și în regiunile sudice și sud-estice, astfel că în cea mai mare parte a țării se vor înregistra valori termice ușor sub normele climatologice. În nord-vestul, nordul și centrul țării, nebulozitatea va fi în general persistentă și, pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe, iar în zona montană, local precipitații mixte.

În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar în Muntenia și Dobrogea, îndeosebi după-amiaza și seara, pe alocuri se vor semnala averse slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, în special ziua, în estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h și la munte, mai ales la altitudini de peste 1700 m în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade Celsius, iar cele minime între -7…- 5 grade Celsius în depresiunile Carpaților Orientali şi 6 grade Celsius în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă și vor mai fi condiții de brumă îndeosebi în depresiunile intramontane.

Vremea în București

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări, iar probabilitatea pentru ploi slabe, de scurtă durată va fi mai ridicată spre seară.

Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 14…15 grade Celsius, iar cea minimă de 3…4 grade Celsius, mai scăzută în zona periurbană.