• Miercuri, vremea rămâne caldă în aproape toată țara.
  • În Capitală, temperaturile vor fi chiar mai ridicate decât în zilele precedente.
  • În zona montană, temperaturile rămân mult prea ridicate pentru luna februarie.

ÎN ȚARĂ

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade Celsius în nordul Moldovei și 14 grade Celsius în Banat, iar cele minime se vor situa între -1 și 8 grade Celsius, mai coborâte, spre -5 grade, în estul Transilvaniei. În vestul, centrul și nordul țării, cerul va fi mai mult noros și mai ales în prima parte a zilei și, din nou, noaptea, va ploua slab, iar în zona montană înaltă, trecător, vor fi precipitații mixte.

În restul teritoriului, înnorările vor fi doar temporare și, îndeosebi la începutul zilei, local va fi ceață sau nori joși și, izolat, ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe crestele înalte, iar în special noaptea și în regiunile vestice, potrivit ANM.

ÎN BUCUREȘTI

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales dimineața și noaptea, când se va semnala ceață, posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade Celsius, iar cea minimă de 2…4 grade Celsius.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT