• Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 13 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade
  • În București, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață
  • În Capitală, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată.

În România, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii ianuarie.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 13 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade, conform Administrației Naționale de Meteorologie..

Cerul va avea înnorări persistente în sud-vest, în est şi în zonele deluroase din sud, unde ploile vor fi frecvente şi pe alocuri moderate cantitativ, anunță AN

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

M. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros şi local va ploua în general slab, anunță prognoza meteo.

La munte, la altitudini de peste 1.600 m, vor fi precipitaţii mixte, iar în masivele sudice şi sud-vestice se vor acumula cantități de apă mai însemnate, în general de 15…20 l/mp.

Vântul va sufla tare, cu precădere la începutul zilei, în zona montană înaltă, în special în Munții Banatului și în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăşi 85…95 km/h, viscolind şi spulberând zăpada; în restul teritoriului vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, cu viteze de 55…65 km/h şi pe alocuri şi în celelalte regiuni, cu precădere în sud-est și est. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață, potrivit ANM.

În București, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va avea înnorări, iar după-amiaza și seara temporar va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 6…7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață, potrivit prognozei meteo.