• În mai toate regiunile țării sunt așteptate noi averse şi descărcări electrice.
  • În Capitală, vremea va fi normală din punct de vedere termic.
  • Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius.

Vremea în țară

Vremea se va menține în general instabilă și va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor. Pe parcursul zilei, în vestul, nordul, centrul și sud-estul ţării, local în est și pe arii restrânse în rest, vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă vor fi pe alocuri însemnate şi izolat vor fi condiţii de grindină.

Noaptea, cerul va deveni variabil și doar izolat vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu unele intensificări la munte şi în sud-vest, iar de scurtă durată şi în restul ţării, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade Celsius în nord-vest şi 30 de grade Celsius în sud – sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15…17 grade Celsius. Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Vremea la munte

Vremea se va menține în general instabilă, iar valorile termice vor contina să scadă uşor în cea mai mare parte a zonei montane. Îndeosebi pe parcursul zilei, pe arii relativ extinse în Carpații Occidentali și local în celelalte masive, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și posibil grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantităţile de apă vor fi pe alocuri însemnate. Local, mai ales la altitudini mari, vântul va avea intensificări.

Vremea la mare

Vremea va fi normală termic, dar se menține în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și trecător,mai ales ziua, vor fi averse, descărcări electrice, condiții de grindină. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade Celsius, iar cele minime între 19 și 21 de grade Celsius. Temperatura apei mării va avea valori de 21…23 grade Celsius, potrivit ANM.