• Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade Celsius.
  • Vremea se va încălzi ușor, dar mai ales dimineața și noaptea se va menține răcoroasă.
  • În Capitală, cerul va fi temporar noros și doar trecător vor mai fi condiții pentru ploi slabe.

Vremea în țară

Vremea se va încălzi ușor, dar mai ales dimineața și noaptea se va menține răcoroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade Celsius. În extremitatea de sud-est a țării cerul va fi mai mult noros și pe parcursul zilei va mai ploua. În restul teritoriului cerul va avea înnorări temporare, iar ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, vor fi pe arii restrânse, în special la munte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, unde la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, dar și la munte, cu precădere la altitudini mari în Carpații Orientali și Meridionali, unde vitezele vor depăși 70…80 km/h. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

Vremea în București

Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, dar vor caracteriza în continuare o vreme răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și doar trecător vor mai fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade Celsius, iar cea minimă de 9…11 grade Celsius, potrivit ANM.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI