• ANM a emis prognoza meteo pentru data de 30 aprilie 2021, Vinerea Mare.
  • Românii se vor bucura de vreme frumoasă, maxima în țară situându-se între 15 și 25 de grade Celsius.
  • Temperatura maximă în București va fi de 25 de grade Celsius.

Prognoza ANM pentru România: Temperatura maximă se situează între 15 și 25 de grade Celsius

Vremea va continua să se încălzească, mai semnificativ în regiunile extracarpatice, astfel că la nivelul întregii țări se vor înregistra valori termice mai ridicate decât cele normale pentru această dată, dar va deveni în general instabilă.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales din a doua parte a zilei în nord-vestul, centrul și nordul țării și local la munte, prin accentuarea temporară a înnorărilor și perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși izolat 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar pe arii restrânse.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 25 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade Celsius. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

Prognoza ANM pentru București: Temperatura maximă este de 25 de grade Celsius

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 10 – 12 grade Celsius. Dimineața vor fi condiții de ceață.