• Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată
  • Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 12 grade Celsius
  • Va ploua în mai multe ragiuni, iar la munte va ninge

Vremea în România

Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. În jumătatea de sud a teritoriului cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. În Muntenia și Oltenia pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, ploile locale și în general slabe cantitativ.

La munte, la peste 1.500 m, va ninge și se va depune strat de zăpadă, iar la altitudini mai joase vor fi posibile și ploi sau lapoviță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua local în regiunile estice şi în vestul teritoriului, precum și la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată, iar vizibilitatea scăzută.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 12 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 5 grade Celsius. Noaptea, în jumătatea nordică a teritoriului, pe suprafețe mici se va produce brumă.

Vremea în București

Vremea va fi în general închisă și se va răci semnificativ. Temporar va ploua, mai ales după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.