• Astăzi, la fel ca și în ziua anterioară, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii aprilie.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade Celsius.
  • În Capitală, vremea va fi rece pentru această dată.

Vremea în România

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în centrul, estul şi sudul ţării, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar în a doua parte a nopții în vest și nord-vest. În Carpaţii Orientali şi Meridionali, mai ales la începutul zilei, pe alocuri vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări îndeosebi ziua la munte, precum și în regiunile nord-vestice, nordice și estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 15 grade Celsius în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade Celsius. În zonele joase vor fi condiţii de ceață. La sfârşitul nopţii se va semnala brumă, cu o probabilitate mai mare în Maramureș. Transilvania și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Vremea în București

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări în prima parte a zilei, când trecător vor fi condiții de ploaie slabă, apoi se va însenina. Vântul va sufla în general moderat, ziua și slab, noaptea. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade Celsius, iar cea minimă de 2…3 grade Celsius, mai scăzută în zona periurbană până în jurul a 0 grade Celsius. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață, potrivit ANM.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT