METEO, 6 iunie 2021. Vremea va fi în general instabilă. Unde sunt așteptate ploi

  • Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade Ceslius.
  • Cerul va avea înnorări, temporar accentuate pe parcursul zilei și seara, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice.
  • Vor fi condiții de grindină.

Vremea în țară

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate pe parcursul zilei și seara, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala la munte, local în centru, est și sud-est și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe spații mici se vor înregistra cantități de apă însemnate (peste 15…25 l/mp).

Vor fi condiții de grindină. Noaptea, cerul va deveni variabil și doar pe alocuri, în primele ore, vor mai fi averse slabe, cu precădere în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului la munte, îndeosebi în zona înaltă și la viteze mai mici și în nordest, dar de scurtă durată și asociate ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime între 6 și 16 grade Celsius. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în Capitală

Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și seara, când vor fi perioade în care se vor semnala averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață, potrivit ANM.