• În vestul, centrul și nordul teritoriului, vremea va fi răcoroasă.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 şi 25 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării.
  • În Capitalaă, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor.

Vremea în România

În vestul, centrul și nordul teritoriului, vremea va fi răcoroasă, în timp ce în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-estul țării și în zonele de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină.

Noaptea vor fi înnorări temporare, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe îndeosebi în Maramureș, Crișana și în Transilvania. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări la munte, în special în Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar la intensitate mai redusă, local și în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 şi 25 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 0 grade Celsius în depresiunile Carpaților Orientali și 13…14 grade Celsius pe litoral. Noaptea, izolat se va semnala ceață, cu precădere în regiunile sud-estice.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Vremea în București

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu ușoare intensificări după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 8…11 grade Celsius, potrivit ANM.