• Vremea continuă să se răcească
  • Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 9 grade Celsius
  • Temperaturile minime se vor situa între -11 și 0 grade Celsius

Vremea în țară

Răcirea vremii va continua și se va resimți accentuat, pe parcursul zilei îndeosebi în regiunile extracarpatice, iar noaptea în cea mai mare parte a țării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, unde local va ninge moderat cantitativ şi se va mai depune strat de zăpadă, precum și în regiunile centrale, unde pe suprafețe mici vor predomina ninsorile și în cele sudice și sud-estice, unde pe arii în general restrânse vor fi ploi cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare.

În zona montană, pe parcursul zilei vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de peste 70…90 km/h, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali, va sufla tare cu peste 100 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada, condiții în care vizibilitatea va scădea semnificativ.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări temporare în prima parte a intervalului, cu precădere din sud, est şi centru, unde la rafală se vor înregistra viteze în general de 45…55 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 9 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 și 0 grade Celsius, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în București

Vremea va fi în general închisă și se va răci semnificativ, iar în prima parte a zilei, temporar se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului, când la rafală se vor înregistra viteze de până la 45 km/h.

Temperatura maximă va fi de 4…5 grade Celsius, iar cea minimă de -4…-2 grade Celsius.