METEO, 7 decembrie. Vremea se va răci în toată țara. București: Temperatura maximă este de 4 grade Celsius

METEO, 7 decembrie. Vremea se va răci în toată țara. București: Temperatura maximă este de 4 grade Celsius Sursa Foto: Profimedia
  • METEO în România: Vremea se va răci în toată țara, iar precipitațiile se vor extinde treptat.
  • METEO în București: Temperatura maximă va fi 2 – 4 grade Celsius.
  • Vremea la munte: Vor predomina ninsorile, temporar viscolite, iar stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent în Munții Banatului și Carpații Meridionali.

METEO în România: Vremea se va răci în toată țara

Conform ANM vremea se va răci în toată ţara și va fi în general închisă. Aria precipitaţiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde majoritatea regiunilor.

La început vor fi ploi, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare mai ales spre seară și noaptea, cu precădere în sudul, centrul și estul teritoriului.

În regiunile sudice și sud-vestice, cantitățile de apă vor fi local moderate și se va depune strat de zăpadă.

METEO în România: Vremea la munte

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie la munte vor predomina ninsorile, temporar viscolite, iar stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent în Munții Banatului și Carpații Meridionali. Pe alocuri se va forma polei.

Vântul va avea intensificări în aproape toată țara, cu viteze, în general, între 50 și 60 km/h, iar în sudul Banatului și pe crestele montane vor fi rafale de peste 70 – 80 km/h.

Temperaturi maxime, în scădere

Temperaturile maxime, în scădere mai accentuată în regiunile nord-estice, unde vor fi predominant negative, se vor situa între -3 și -1 grad Celsius în Moldova şi 10 – 11 grade Celsius în Crişana și Maramureș, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 6 grade Celsius.

Izolat, dimineața, va mai fi ceaţă.

METEO în București: Temperatura maximă, 2 – 4 grade Celsius

Vremea va continua să se răcească şi se va menţine închisă. Ziua, trecător, va ploua slab, iar spre seară și noaptea vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, posibil moderate cantitativ.

Temporar, vântul va avea intensificări, cu rafale de 40 – 50 km/h.

Temperatura maximă va fi de 2 – 4 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!