• În sudul şi în sud-estul ţării vremea va fi în general închisă
  • În Moldova și în zona montană limitrofă vremea va fi rece
  • În regiunile intracarpatice vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an

METEO în România: Temperaturile maxime pentru 7 februarie 2021

În sudul şi în sud-estul ţării vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate stratiformă sau ceaţă persistente, asociate pe arii restrânse cu burniţă sau ploaie slabă, condiţii în care valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale în prima decadă a lunii februarie.

În Moldova și în zona montană limitrofă vremea va fi rece, iar temporar se vor semnala precipitaţii slabe mixte, care pe alocuri vor favoriza depuneri de polei. Izolat se va semnala polei la începutul zilei și în nord-estul Munteniei și nordul Dobrogei.

În regiunile intracarpatice vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an; cerul va fi temporar noros ziua, dar cu înnorări accentuate în a doua parte a nopții, când aria ploilor va fi în extindere treptată.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona Carpaților Meridionali și în sudul Banatului, unde temporar vor fi rafale de 60…70 km/h, iar pe creste, în cursul nopții, de peste 90…100 km/h, dar pe arii restrânse şi în celelelalte regiuni.

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade C în nordul Moldovei și 15 grade C în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -7 grade C în extremitatea de nord a Moldovei și 10…11 grade C în sudul Banatului.

METEO în București: Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius

Vremea va fi închisă, cu nebulozitate joasă persistentă şi fără variaţii termice pe tot parcursul intervalului, respectiv valori în jurul a 4 grade C la amiază şi în jur de 3 grade C spre dimineaţă.

Trecător se va semnala burniţă, iar mai ales noaptea se poate forma ceaţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei.