• În vestul, centrul și nordul țării vremea va fi în general instabilă și răcoroasă, anunță meteorologii
  • În sud și sud-est, vremea va deveni caldă pentru această dată
  • În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă și caldă, iar cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopții

Vremea în țară

Potrivit ANM, în vestul, centrul și nordul țării vremea va fi în general instabilă și răcoroasă, vor fi înnorări și averse, mai ales după-amiaza și noaptea, iar în nord-vest cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp.

În sud și sud-est, vremea va deveni caldă pentru această dată, cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului și aversele se vor semnala pe arii restrânse.

Vor fi și descărcări electrice și, izolat, mai ales în est – sud-est, vor fi condiții de grindină. Spre sfârșitul intervalului, în zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Temporar, vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele montane, unde rafalele vor depăși 70…90 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 13…14 grade în Maramureș și 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 15 grade.

Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

Vremea în București

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade, conform prognozei meteo.