• Valorile termice vor fi apropiate de normalul termic al perioadei în nord și nord-est
  • În celelalte regiuni, vremea este deosebit de caldă pentru această dată
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 3…4 grade în nordul Moldovei și 17…18 grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 grad în nordul Moldovei și 9 grade în sudul litoralului

Cum va fi vremea în România

Valorile termice vor fi apropiate de normalul termic al perioadei în nord și nord-est, dar vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată în celelalte regiuni, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 3…4 grade în nordul Moldovei și 17…18 grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 grad în nordul Moldovei și 9 grade în sudul litoralului, transmit meteorologii.

Conform ANM, cerul va fi variabil, ziua, în est și sud-est, dar va avea înnorări în restul timpului și al teritoriului. Va ploua în vest și sud-vest, iar seara și noaptea și în nord-vest, local în sud și centru și izolat în rest, iar la altitudini mari, vor fi ninsori şi lapoviţă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp, cu precădere în Maramureș și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane, unde rafalele vor depăşi pe creste 80…90 km/h. Izolat, mai ales dimineața, vor fi condiţii de ceaţă.

Cum va fi vremea în București

Valorile termice vor continua să crească față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată, arată prognoza meteo pentru marți.

Temperatura maximă va fi în jur de 15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea, când trecător va ploua slab.

Vântul va avea unele intensificări în prima parte a zilei, cu rafale de cel mult 40…45 km/h, apoi va deveni în general slab, conform ANM.