• Vremea va fi normală din punct de vedere termic, dar și în general instabilă
  • Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei, exceptând regiunile intracarpatice, unde vor fi mai ridicate decât acestea
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade

METEO 9 IUNIE. Cum va fi vremea în țară

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei, exceptând regiunile intracarpatice, unde vor fi mai ridicate decât acestea. Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și munte, local în sud, est, centru și izolat în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și pe suprafețe mici 30…40 l/mp. Vor fi condiții de grindină și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, se va forma ceață.

METEO 9 IUNIE. Cum va fi vremea în București

Vremea va fi normală din punct de vedere termic, dar și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp se vor putea înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI