METEO. ANM a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Când vor crește temperaturile

  • Meteorologii anunţă vreme bună de Paşte
  • ANM: Valorile termice cresc din săptămâna care urmează Paştelui Ortodox
  • De Paște, cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile

Potrivit ANM, urmează două săptămâni cu temperaturi mai coborâte decât cele normale. Valorile termice cresc din săptămâna care urmează Paştelui Ortodox.

METEO săptămâna 19 – 26 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice şi la munte, dar mai ales în extremitatea de sud-est a ţării.

METEO săptămâna 26 aprilie – 3 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

METEO săptămâna 3 – 10 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

METEO săptămâna 10 – 17 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.