ANM anunţă cum va fi vremea în următoarea lună. Vine o săptămână de frig, ploi şi ninsori şi trei cu temperaturi normale şi ploi puţine.

Săptămâna 22 – 29 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în zonele montane şi în extremitatea de sud a ţării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sud şi de sud-est a ţării, iar în rest va fi deficitar, mai ales în zonele montane.

Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea de vest a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Săptămâna 5 – 12 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 12 – 19 aprilie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în
toate regiunile.