METEO. ANM a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Când revine vremea bună?

METEO, 21 ianuarie. Vremea devine, local, deosebit de caldă. Maximele zilei ajung și la 12 grade celsius Sursa: Profimedia
  • ANM anunţă cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni.
  • Potrivit meteorologilor, urmează două săptămâni cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei şi două cu temperaturi normale şi ploi puţine.

Săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Regimul pluviometric va fi local excedentar în sud-vest, vest, nordvest și local în centru, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 03.05.2021 – 10.05.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în extremitatea de nord a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 10.05.2021 – 17.05.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific acestui interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar posibil local ușor mai coborâte.

CANTITĂȚILE DE PRECIPITAȚII

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.