Temperaturile se vor situa în general peste cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice şi local în cele centrale şi la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, se arată în prognoza pe 4 săptămâni realizată de ANM.

METEO. Săptămâna 24.05.2021 – 31.05.2021:

Regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în jumătatea sudică a ţării, dar şi local excedentar în nordul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile nordice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

METEO. Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021:

Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în nord-est şi centru, dar şi uşor deficitare în sud-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate, local, în sud vest.

METEO. Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021:

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

METEO. Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021:

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval.