Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza pentru perioada 10 mai – 7 iunie şi spun că temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul verii.

METEO săptămâna 10 – 17 mai

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, dar şi uşor mai ridicate în vest şi nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

METEO săptămâna 17 – 24 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

METEO săptămâna 24 – 31 mai

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu posibilitatea unui excedent local în nord-vest.

METEO săptămâna 31 mai – 7 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în vest şi sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.