Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade și va ploua mai mult decât în mod normal, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021

Valorile termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, în zona Carpaților Meridionali, dar și în zona Dobrogei, iar în vestul, nord-vestul și în centrul teritoriului va fi deficitar. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Săptămâna 21.06.2021 – 28.06.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi local
excedentar în jumătatea nordică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 28.06.2021 – 05.07.2021

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.