• Administrația Națională de Meteorologie a emis marți prognoza meteo pentru 4 săptămâni.
  • Temperaturile vor fi mai ridicate decât ar trebui în luna iulie, iar de la începutul lunii august ele devin apropiate de cele normale.
  • Cantităţile de precipitaţii vor fi cele normale pentru această perioadă, uşor excedentare în iulie.

12 – 19 iulie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele vestice, centrale şi nordice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de vest a ţării, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în zona Carpaţilor Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

19 – 26 iulie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile sud-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

26 iulie – 2 august

Cu excepţia regiunilor sud-estice şi a extremităţii de sud a teritoriul, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

2 – 9 august

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.