• Vremea va fi urâtă, cu furtuni, în București, anunță meteorologii în prognoza specială pentru Capitală
  • Prognoza meteo este valabilă de marți după-amiază până joi seara
  • Temperaturile oscilează între 14 și 23 de grade Celsius

În intervalul marți ora 15.00 – miercuri ora 11.00, cerul va avea înnorări și vor fi perioade cu averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. În primele ore temperatura aerului va fi cuprinsă, în general, între 23 și 25 de grade Celsius, apoi va scădea, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius, potrivit ANM.

Începând de miercuri ora 11.00 până joi la ora 8.00, vremea va fi instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și mai ales în a doua parte a zilei și noaptea vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14…15 grade Celsius, anunță meteorologii.

CITEȘTE ȘI ANM a emis un Cod galben de ploi și vijelii în toată țara. Când expiră avertizarea meteo

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Joi, până la ora 20.00, vremea se va menține instabilă și se va răcori. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi intervale cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, posibil cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade Celsius, potrivit prognozei meteo emise de ANM.