METEO: Cum va fi vremea în România, la final de vară şi început de septembrie. Zonele unde va ploua abundent

  • Vremea va fi răcoroasă în săptămâna 17 – 24 august.
  • Temperaturile urcă peste media perioadei în perioada 24 august – 7 septembrie.
  • Ploile vor fi abundente în nord-vest.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 17 – 24 august

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, local în sud-vest şi nord-vest, dar şi uşor mai ridicate în nord-est, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice şi nord-vestice, dar şi local deficitar în regiunile estice şi sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 24 – 31 august

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în jumătatea estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile nord-vestice, dar şi deficitare în cele sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, posibil local excedentar în regiunile intracarpatice, dar şi uşor deficitar în sud-est.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 7 – 14 septembrie

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.