• Meteorologii anunță cum va fi vremea pentru următoarele patru săptămâni.
  • Temperaturile vor fi normale sau se vor situa peste cele normale în perioada ce urmează.
  • Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice.

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni? În perioada menționată, temperaturile vor fi normale sau se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în întreaga ţară, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 21 februarie – 21 martie. Temperaturile se vor plasa, în general, peste cele normale, iar cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Vremea pentru săptămâna 21 – 28 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în perioada 28 februarie – 7 martie

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice şi în vestul şi nord-vestul extrem al ţării. În rest, vremea va fi apropiată de temperaturile specifice pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Prognoza pentru săptămâna 7 – 14 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de mediile climatologice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu posibilitatea unui uşor excedent în cele centrale.

Prognoza meteo în perioada 14 – 21 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate în regiunile estice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în toată ţara. Vremea va fi stabilă în această perioadă.