METEO în România, 19 martie 2021. Bucureștiul nu trece de 8 grade Celsius

  • Vremea se menține rece pe teritoriul României, vineri, 19 februarie.
  • În țară, temperatura maximă se va situa între 0 grade Celsius și 10 grade Celsius.
  • În București, maxima ajunge la 8 grade Celsius.

Meteo în România: Temperaturile maxime se vor situa între 0 grade Celsius în estul Transilvanei și 10 grade Celsius în Lunca Dunării

Vremea se va menține rece. Cerul va avea înnorări accentuate în nord-estul și centrul țării, iar în celelalte regiuni se va degaja treptat, mai ales după-amiaza și noaptea.

La munte va ninge în general moderat cantitativ, iar stratul de zăpadă va continua să crească. În Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Maramureș şi în zonele deluroase din celelalte regiuni vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului, pe arii restrânse, vor predomina ploile.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în sud-vest şi, trecător și izolat, pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor situa între 0 grade Celsius în estul Transilvanei și 10 grade Celsius în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade Celsius. Dimineața și noaptea, izolat, cu precădere în sudul și centrul țării, vor fi condiții de ceață.

Meteo în București: Temperatura maximă va fi de 6 – 8 grade Celsius

Vremea va fi în continuare rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar în cursul zilei trecător va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6 – 8 grade Celsius, iar cea minimă de -3 – 0 grade Celsius. La sfârşitul nopţii vor fi condiții de ceață.