• În România, vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în majoritatea zonelor.
  • În București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius.

Meteo în România: Valorile termice diurne vor continua să crească în cea mai mare parte a țării

Valorile termice diurne vor continua să crească în cea mai mare parte a țării, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în majoritatea zonelor.

Cerul va fi mai mult senin, dar pe arii restrânse, în primele ore cu precădere în regiunile intracarpatice, iar spre sfârșitul intervalului în zonele joase de relief îndeosebi din centru, sud și est se vor semnala ceață și nebulozitate stratiformă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 8 grade Celsius în depresiuni și pe litoral și 17-18 grade Celsius în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade Celsius, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de -7 grade Celsius.

Meteo în București: Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat

Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1-2 grade Celsius, mai scăzută în zona preorășenească până spre -2 și -1 grad Celsius. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață