• Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 – 13 grade Celsius în sudul Banatului și în Oltenia.
  • În București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 – 1 grad Celsius.

Meteo în țară: Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

Vremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 – 13 grade Celsius în sudul Banatului și în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade Celsius.

În vestul, centrul și nordul țării, vor fi înnorări persistente și temporar se vor semnala precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie, ziua și mixte, noaptea.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Vremea la munte

La munte, mai ales în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi mixte, iar în zona înaltă va ninge. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și numai pe arii restrânse va ploua slab, în prima parte a intervalului.

Pe alocuri, mai ales la începutul intervalului, vor mai fi depuneri de polei. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, unde vor fi rafale de peste 65….75 km/h și zăpada va fi viscolită și spulberată, iar local și temporar și în nord-vestul, centrul și sud-vestul țării, ziua, precum și în est, noaptea. Pe arii restrânse, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Meteo în București

Vremea se va încălzi faţă de zilele precedente. Cerul va avea înnorări mai ales în primele ore ale zilei, când vor mai fi condiții de ploaie slabă și polei, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 – 1 grad Celsius.