METEO în România, 5 februarie 2021. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

  • Vremea va fi deosebit de caldă în România pentru data de 5 februarie 2021, exceptând nord-estul țării, unde valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei.
  • Temperatura maximă în București va fi de 10 grade Celsius.

METEO în România: Temperaturile maxime pentru 5 februarie 2021

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, exceptând nord-estul țării, unde valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1-2 grade Celsius în nordul Moldovei și 14-16 grade Celsius în Banat și în vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 6 grade Celsius.

În regiunile nordice, cerul va fi mai mult noros și precipitațiile se vor extinde treptat, mai ales în a doua parte a zilei. Vor fi ploi, iar în zona de munte și în jumătatea de nord a Moldovei vor predomina ninsorile.

Izolat se va depune polei. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare și, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, îndeosebi în sud, va fi ceață, posibil asociată, izolat, cu burniță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste.

METEO în București: Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, deși valorile de temperatură vor fi în scădere față de intervalul precedent.

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1-2 grade Celsius. Mai ales noaptea, se va semnala ceață.