• În România, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere ușoară în special în jumătatea de sud a țării.
  • În București se va încălzi ușor, iar temperatura maximă va ajunge la 12 grade celsius.
  • Temperatura maximă pe teritoriul țării va ajunge la 14 grade Celsius.

Meteo în România: Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 – 14 grade Celsius

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere ușoară în special în jumătatea de sud a țării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în regiunile nordice, nord-estice și parțial în cele centrale, începând din orele serii. Mai ales noaptea vor fi precipitații slabe, ninsori în Carpații Orientali și predominant ninsori local în Moldova și izolat în Maramureș și în estul Transilvaniei.

Vântul va avea intensificări temporare în zona de munte, cu precădere pe creste și va sufla slab și moderat în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 – 14 grade Celsius, valorile cele mai ridicate fiind în vestul și sudul Olteniei, precum și în sud-vestul Munteniei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Minimele termice vor fi cuprinse între -8 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 2 grade Celsius pe litoral. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață

Meteo în București: Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 11 – 12 grade Celsius, iar cea minimă de -2 – 0 grade Celsius.