• Vremea în România se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă.
  • În București, cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab în a doua parte a zilei.
  • Temperatura maximă în țară va fi de peste 10 grade Celsius: 16 grade Celsius pe teritoriul României și 14 grade Celsius în București.

Meteo în România

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, cu valori termice în creştere faţă de zilele precedente în cea mai mare parte a țării, dar va fi în general închisă.

Ploile vor cuprinde treptat toate regiunile și vor fi în general moderate cantitativ, iar în Subcarpații Getici se vor acumula local peste 30 – 40 l/mp.

În zona montană vor fi precipitații mixte, iar noaptea, în general la altitudini de peste 1500 metri, vor predomina ninsorile, mai consistente în Carpaţii Meridionali şi Carpații de Curbură, unde şi vântul se va intensifica, pe creste vor fi rafale de peste 80 – 90 km/h și zăpada va fi viscolită.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Noaptea, vântul va avea unele intensificări și în Carpații Orientali, cu 60 – 75 km/h, iar local, cu viteze mai mici, şi în sudul, centrul şi estul ţării.

Temperatura maximă în țară

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 16 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 9 grade Celsius. Dimineața, pe arii restrânse, va fi ceață.

Meteo în București: Temperatura maximă, 14 grade Celsius

Vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab în a doua parte a zilei și în general moderat cantitativ noaptea.

Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări la începutul nopții.

Temperatura maximă va fi de 13 – 14 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius. Dimineața vor fi condiţii de ceaţă.