• În Capitală, temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 3…5 grade
  • Vântul va prezenta intensificări la munte, cu rafale de peste 80…100 km/h în zonele de creastă

România

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperatura aerului, cu mult peste cea normală climatologic, va avea valori maxime ce se vor încadra între 7 grade în estul Transilvaniei și 17 grade în Lunca Dunării și în Dobrogea și minime cuprinse, în general, între 0 și 8 grade.

Ziua, cerul va avea înnorări mai accentuate în Banat și Oltenia, unde vor fi ploi moderate cantitativ, iar la munte, la altitudini de peste 1700 m, vor fi precipitații mixte și, izolat, condiții de polei.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în nordvestul Munteniei și în Transilvania. Spre seara și noaptea, înnorările se vor accentua în regiunile vestice și nordvestice, unde va ploua pe arii relativ extinse.

Vântul va prezenta intensificări la munte, cu rafale de peste 80…100 km/h în zonele de creastă, iar pe arii restrânse, îndeosebi în cursul zilei, și în vestul și sud-estul teritoriului. Mai ales dimineața, pe alocuri în sud și cu totul izolat în rest, se va semnala ceață.

București

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.