• Pe teritoriul României, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 grade Celsius și 0 grade Celsius.
  • În București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade grade Celsius.

METEO în România

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în nordul, nord-estul, centrul și local în restul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 grade Celsius și 0 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -17 grade Celsius și -7 grade grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ninge slab, ziua – în regiunile vestice și la munte, iar noaptea în nord, centru și nord-est, precum și în zona montană aferentă. În restul teritoriului doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, pe litoral, iar în a doua parte a intervalului și în nordul Moldovei.

Local, se va semnala ghețuș, iar mai ales spre sfârşitul intervalului, izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

METEO în București

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea în zona preorășenească. Pe parcursul zilei vor fi înnorări în general persistente, iar noaptea cerul se va degaja treptat.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade grade Celsius, iar cea minimă va fi între -9 grade Celsius și -8 grade Celsius, mai scăzută în zona preorăşenească, între -12 grade Celsius și -10 grade Celsius. Local se va semnala ghețuș.