• Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării.
  • Pe teritoriul României, temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -18 și -8 grade Celsius.
  • În București, temperatură minimă va fi între -12 și -10 grade grade Celsius.

Meteo în România

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -10 și 0 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -18 și -8 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali până în jur de -20 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în jumătatea nordică a țării, unde pe suprafețe mici trecător va ninge slab, iar noaptea în sud-vest.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar ziua și în sud-vest și nord-est. Local se va semnala ghețuș, iar dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

Meteo în București

Vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin în a doua parte a intervalului.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad Celsius, iar cea minimă va fi între -12 și -10 grade grade Celsius, mai coborâtă în zona preorășenească spre valori în jurul a -14 grade Celsius. Local se va semnala ghețuș.