• Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi noaptea, când la munte, mai ales în zona înaltă rafalele depăși 90…100 km/h
  • Trecător vor fi posibile precipitații sub formă de lapovită, îndeosebi în zonele submontane
  • În București, cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale zilei

Vremea în România

Vremea va fi în continuare caldă pentru această data, cu temperaturi maxime cuprinse între 6 și 13 grade și minime ce se vor situa între -3 și 7 grade, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații. Ziua va ploua slab și izolat, îndeosebi în estul și vestul țării. Noaptea, precipitațiile vor fi mixte în Banat, Crișana și în Maramureș, predominant sub formă de ploaie în Transilvania, iar în Oltenia și Muntenia va ploua, potrivit prognozei meteo.

Trecător vor fi posibile precipitații sub formă de lapovită, îndeosebi în zonele submontane. La munte, în prima parte a intervalului vor fi precipitații mixte, iar noaptea va ninge în general moderat cantitativ, cu precădere în Carpații Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă, anunță ANM.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi noaptea, când la munte, mai ales în zona înaltă rafalele depăși 90…100 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, iar local și temporar în vest, centru și sud-est, cu viteze în general cuprinse între 50 și 70 km/h. Dimineața, izolat se va semnala ceață în sud și est.

Cum va fi vremea în Capitală

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale zilei, apoi din a doua parte a nopții, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.