• Bill Gates e criticat că merge la summituri de mediu cu avionul privat.
  • Franța e în stare de alertă din cauza unei secete în plina iarnă.
  • Primul val de praf saharian din 2023 a ajuns în Europa.

Când ești miliardar, schimbările climatice nu mai sunt problema ta! Bogații lumii poluează pentru că își permit să plătească răul pe care îl fac – o spune chiar unul dintre ei.

Supărat că activiștii de mediu i-au sărit în cap pentru că vorbește despre salvarea planetei în timp ce se plimbă cu avionul privat, Bill Gates le-a spus că el compensează poluarea cu miliardele de dolari pe care le bagă în salvarea planetei.

Franţa: 32 de zile fără ploi semnificative, un nou record istoric

Dar banii nu sunt de ajuns și asta simt pe pielea lor francezii care sunt în stare de alertă din cauza unei secete în plină iarnă. În Franța nu a mai plouat de 32 de zile, un record pentru țara care are acum și probleme mari cu rezervele de apa.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Primul val de praf saharian din 2023 a ajuns în Europa

Europa are și ea probleme – primul val de praf saharian de anul acesta a intrat pe continent, iar în România ar putea ajunge în câteva zile.

Un Italian a luat problemele climatice în propiile mâini, dar soluțiile lui l-au dus la închisoare. Italianul și-a obligat soția pentru mai mulți ani să facă doar un duș pe zi și să folosească doar două pătrățele de hârtie igienică. Salva și mediul, dar scopul lui principal nu era să economisească bani – nu avea probleme financiare. Soția s-a plâns și că era obligată să cumpere doar produse care erau la reducere.