PROGNOZĂ METEO ROMÂNIA

Vremea va fi mohorâtă, dar caldă, mai ales în Banat, Crișana, Transilvania și în Dobrogea, potrivit informaţiilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Temporar va ploua în Oltenia, Muntenia, Transilvania, Dobrogea și Moldovea unde local se vor acumula cantități de apă de peste 15…20 l/mp, iar în zonele de deal din sud, ploile vor fi temporar intense și vor cădea cantități de apă de 20…40 l/mp. Vântul va fi moderat, trecător cu ușoare intensificări. Temperaturile maxime: 2…13 grade celsius. Temperaturile minime: -2…10 grade celsius. Dimineața și noaptea în zonele de câmpie va fi ceață asociată trecător cu burniță.

PROGNOZĂ METEO BUCUREȘTI

Norii persistă, iar ploile vor cădea în cea mai mare parte a zilei. În medie, se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp. Vântul va fi temporar nervos, cu viteze la rafală de 30…35 km/h. Temperatura maximă, mai mare decât în mod normal, va fi de 7…9 grade celsius, iar cea minimă din cursul nopții va coborî ușor spre 5…6 grade celsius. Dimineața și noaptea se va forma ceață.

PROGNOZĂ METEO LA MUNTE

Mai ales în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, în general la altitudini de peste 1700 m, va ninge și se va depune strat de zăpadă, local consistent, iar temporar, în special la altitudini mari va fi vânt puternic cu rafale de peste 70…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. La peste 1500 de metri temperaturile vor fi negative, iar la altitudini mai joase vor fi maxime zilnice de 1…4 grade celsius.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA