PROGNOZĂ METEO ROMÂNIA

Vremea va fi închisă în toate regiunile, dar mai caldă decât în mod normal, cu excepția nordului Moldovei unde va fi frig, iar maximele nu vor trece de 1…2 grade celsius, potrivit informaţiilor ANM. Norii vor persista pe tot parcursul zilei, dar ploile trecătoare vor cădea doar pe spații mici și vor fi slabe cantitativ. Dimineața, trecător va fi lapoviță și ninsoare în nord-vestul Moldovei. Vântul va fi slab în toată țara. În zonele joase local va fi ceață, care pe alocuri va persista și va fi asociată cu burniță. Temperaturile maxime: 1…8 grade celsius, mai ridicate pe litoral, spre 12 grade celsius. Temperaturile minime: -2…9 grade celsius. Dimineața și noaptea în zonele de câmpie va fi ceață asociată trecător cu burniță.

PROGNOZĂ METEO BUCUREŞTI

Norii vor continua să țină capul de afiș, însă ploile vor mai fi doar slabe și trecătoare, mai ales noaptea. Vântul va fi aproape insesizabil. Temperatura maximă: 6…8 grade celsius. Temperatura minimă: 3…4 grade celsius. Dimineața și noaptea este posibil să se formeze ceața, asociată din când în când cu burniță.

PROGNOZĂ METEO LA MUNTE

La altitudini mari, în special în Carpații Meridionali și Orientali, va fi trecător lapoviță slabă și s-ar putea forma polei. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit, cu valori maxime de 1…5 grade celsius, mai puțin la peste 1800 m, unde se vor situa ușor sub 0 grade celsius. Stratul de zăpadă este prezent mai ales la altitudini de peste 1300 m, dar are cele mai mari grosimi la peste 1800 m în Munții Bucegi, până la 65 cm la Bâlea Lac.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA