• Meteorologii au emis prognoza meteo pentru 22 august 2021.

În țară, vremea va fi călduroasă în sud-vestul ţării, iar în celelalte regiuni valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent și apropiate de normele perioadei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, uşor mai ridicate -până la 33…34 de grade- în sudul Olteniei şi al Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni și în jurul a 20 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Cerul va fi temporar noros și, în a doua parte a zilei, local în zonele montane și subcarpatice, pe alocuri în Moldova și izolat în rest vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descărcări electrice.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Noaptea, cerul se va însenina, dar spre dimineaţă, pe arii restrânse în nord şi în centru, posibil şi în sud-est, se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral, iar noaptea în zona montană înaltă şi în sudul Banatului.

Vremea în București

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei, apoi se va degaja, dar condițiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Vremea la munte

Cerul va fi temporar noros și, în a doua parte a zilei, local vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

Vremea la mare

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va fi de 22…24 de grade.