• Vor fi ninsori în Maramureș și în Transilvania și precipitații mixte în Crișana și local în Banat.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h.
  • În București vremea se va încălzi, iar cerul va avea înnorări în primele ore ale zilei.

Vremea se va încălzi față de zilele precedente. Cerul va fi noros în regiunile intracarpatice, unde, mai ales ziua, vor fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în Maramureș și în Transilvania și mixte în Crișana și local în Banat. Izolat, mai ales în vest și nord-vest, vor fi condiții de polei.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului, dar numai pe arii restrânse, mai ales în Moldova, va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, spulberând zăpada și, local și temporar, în vest și sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 9 grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 3 grade. Izolat, mai ales spre sfârșitul intervalului, se va semnala ceață.


În București vremea se va încălzi. Cerul va avea înnorări în primele ore ale zilei, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA