• ANM anunţă că temperaturi ridicate vor fi înregistrate în următoarele patru săptămâni în special în sudul ţării.
  • Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile României, mai anunţă meteorologii.
  • În săptămâna 24 iunie – 1 iulie, temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că temperaturi ridicate vor fi înregistrate în următoarele patru săptămâni în special în sudul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile României, mai anunţă meteorologii.

Potrivit ANM, în săptămâna 17 – 24 iunie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 24 iunie – 1 iulie, temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Recomandări

MACRON AMÂNĂ NUMIREA NOULUI GUVERN
PAS CU PAS SPRE PACE
DAVID LAMMY AJUNGE ÎN INDIA
ANM EMITE COD PORTOCALIU DE PLOI
DEFECTE DE 1 MILIARD DE DOLARI
ÎNCETINIREA ECONOMICĂ A CHINEI AFECTEAZĂ MĂRCILE DE LUX

În săptămâna 1-8 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui specific pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 8-15 iulie, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mai mare parte a teritoriului, a precizat ANM.

Citește și