• Meteorologii au publicat marţi prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.
  • Conform acesteia, în general, vremea va deveni mai caldă decât cea normală pentru această perioadă.
  • Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru prima săptămână în regiunile sudice, sud-estice şi local în cele centrale, dar şi uşor mai coborâte în extremitatea de nord-est a ţării.

Meteorologii au publicat marţi prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Conform acesteia, în general, vremea va deveni mai caldă decât cea normală pentru această perioadă.

Săptămâna 27.02.2023 – 06.03.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, sud-estice şi local în cele centrale, dar şi uşor mai coborâte în extremitatea de nord-est a
ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice şi local în cele estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.03.2023 – 13.03.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în extremitatea de sud a ţării, dar şi uşor mai coborâte local în regiunile nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele
normale pentru acest interval, posibil uşor deficitare în regiunile estice.

Săptămâna 13.03.2023 – 20.03.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 20.03.2023 – 27.03.2023

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.