• De sâmbătă până duminică la ora 10.00, valul de căldură se va intensifica.
  • Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat şi indice temperatură umezeală (ITU) de peste 80 de unităţi.
  • Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare seara şi la începutul nopţii.

Vremea în Capitală va fi caniculară, cu maxime care vor ajunge duminică la 38 de grade, se arată în prognoza specială emisă vineri de ANM.

De vineri până sâmbătă la ora 10.00, în zona Capitalei, valul de căldură va persista, dar va diminua uşor în intensitate, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, mai scăzută decât în intervalul anterior, se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

De sâmbătă până duminică la ora 10.00, valul de căldură se va intensifica. Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat şi indice temperatură umezeală (ITU) de peste 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare seara şi la începutul nopţii.

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
VIKTOR ORBAN S-A ÎNTÂLNIT CU TRUMP
„COOLCATIONING” E NOUL TREND
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

De duminică până luni dimineaţa la ora 10.00, valul de căldură va fi intens şi persistent. Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat şi indice temperatură umezeală (ITU) de peste 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Citește și