• De marţi dimineaţă până joi dimineaţă vremea va fi din nou caniculară.
  • Valul de căldură se va intensifica în Bucureşti, în perioada 24 – 28 iulie.
  •  Temperaturi de 39 – 40 de grade, duminică.

Valul de căldură se intensifică în Bucureşti şi maximele urcă la 40 de grade. Meteorologii anunţă în prognoza specială disconfort termic accentuat şi indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

De marţi dimineaţă până joi dimineaţă, valul de căldură se va intensifica şi vremea va fi din nou caniculară, cu disconfort termic accentuat şi indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Marţi (26 iulie), temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar miercuri (27 iulie) se vor atinge 39…40 de grade; minimele termice vor fi de 18…21 de grade.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

În seara zilei de miercuri (27 iulie) şi în noaptea de miercuri spre joi (27/28 iulie) va creşte probabilitatea de apariţie a fenomenelor specifice instabilităţii atmosferice (intensificări ale vântului, posibil vijelii, averse şi descărcări electrice).

În intervalul joi ora 9.00 – vineri ora 21.00, valul de căldură va persista.

Valorile termice vor fi mai scăzute faţă de zilele precedente astfel că vor fi maxime de 34…36 de grade şi minime în jur de 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în după-amiaza zilei de joi (28 iulie) când vor fi intensificări ale vântului şi condiţii pentru descărcări electrice şi averse.