• În Capitală, minima coboară la 0 grade
  • Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol
  • Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) și în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal și de munte vor mai fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare

ANM a emis, miercuri, o informare meteo, în care anunță vreme deosebit de rece, brumă și îngheț, de miercuri până sâmbătă. În Capitală, minima coboară la 0 grade.

Începând de miercuri ora 15.00 până sâmbătă ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul și în centrul țării și în dealurile sudice.

Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) și în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal și de munte vor mai fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menționat, în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 60…70 km/h, spulberând zăpada.

Pentru același interval, ANM a emis o prognoză specială și pentru București

Și în Capitală vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă, îndeosebi în timpul nopților și dimineților.

Vor fi temperaturi maxime de 10…13 grade și minime de 0…2 grade, cu valori mai scăzute în zona periurbană în noaptea de joi spre vineri (08/09 aprilie) și în noaptea de vineri spre sâmbătă (09/10 aprilie) spre -3…-2 grade. Se va produce brumă. În prima parte a intervalului, trecător vor mai fi ploi slabe, iar în după-amiaza zilei de joi (08 aprilie) vor fi posibile și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.