La nivel național, vremea va fi rece, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 0 și 5 grade şi minime cuprinse între -12 și 0 grade.

În regiunile sud-estice, cerul va fi noros şi pe arii extinse se vor semnala precipitaţii, local însemnate cantitativ. Acestea vor fi predominant sub formă de lapoviță și ninsoare în Muntenia, în jumătatea de sud a Moldovei și în Dobrogea continentală și mixte pe litoral.

Pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe pe parcursul zilei – mixte în zonele joase şi ninsori slabe la munte. Izolat se va depune polei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață, cu o probabilitate mai ridicată în vestul și nord-vestul teritoriului.

București

Vremea va fi închisă şi rece. Pe parcursul zilei se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5… -3 grade.