• Vor fi precipitații, în general moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, polei.
  • Zone afectate vor fi nordul și centrul Moldovei și zona montană limitrofă.
  • În București, vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9-10 grade Celsius, iar cea minimă de 2-3 grade Celsius.

Vremea în România în perioada 05 februarie, ora 16:00 – 07 februarie, ora 10:00

În intervalul menționat, în nordul și centrul Moldovei, precum și în zona montană limitrofă va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță sau ploaie și se va depune polei.

Ninsorile vor fi în general moderate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, iar cantitățile de precipitații vor depăși local 10-15 l/mp.

În aceste zone, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât temperaturile maxime vor fi negative și se vor situa sub mediile climatologic specifice perioadei.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

Duminică (7 februarie) și în noaptea de duminică spre luni (7/8 februarie), vântul se va intensifica în toate zonele montane și va sufla cu rafale de peste 80-90 km/h, în special pe crestele Carpaților Meridionali.

Vremea în București în perioada 5 februarie 2021, ora 16:00 – 6 februarie 2021, ora 08:00

Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate destul de mare, în special spre sfârșitul intervalului, va fi nebulozitate de nivel jos sau ceață.

Temperatura aerului va scădea treptat de la valori în jurul a 10 grade Celsius la începutul intervalului, spre 1-2 grade Celsius pe parcursul nopții.

Meteo București: Vremea în perioada 6 februarie, ora 08:00 – 7 februarie, ora 10:00

Valorile termice se vor situa în continuare peste cele caracteristice datei. La începutul zilei și cu o probabilitate mai mare din a doua parte a nopții, va fi nebulozitate de nivel jos sau ceață, iar în restul intervalului va fi mai mult senin.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9-10 grade Celsius, iar cea minimă de 2-3 grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.