Meteo, 11 iunie: Vremea se menține instabilă. Temperatura maximă ajunge la 29 de grade Celsius

  • Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri se vor acumula cantități însemnate de apă (peste 25…35 l/mp)
  • Izolat va cădea grindină, iar mai ales în timpul ploilor vor fi intensificări ale vântului și vijelii
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 8 și 18 grade Celsius

Cum va fi vremea în România

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara, când se vor semnala averse și descărcări electrice în zonele de deal și munte, local în sud, centru, est și nord-est și doar pe arii restrânse în rest, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe alocuri se vor acumula cantități însemnate de apă (peste 25…35 l/mp), prognozează meteorologii.

Conform ANM, izolat, va cădea grindină, iar mai ales în timpul ploilor vor fi intensificări ale vântului și vijelii.

Prognoza meteo indică temperaturi maxime între 20 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 8 și 18 grade Celsius. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici se va forma ceață.

Cum va fi vremea în București

Cerul va fi variabil, cu intervale de timp după-amiaza în care instabilitatea atmosferică va fi pronunțată și se va manifesta prin înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit meteorologilor.

În intervale scurte de timp se pot înregistra cantități de apă de 5…10 l/mp și izolat posibil peste 15…20 l/mp. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade Celsius, iar cea minimă de 14…15 grade Celsius, precizează ANM.