• Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte
  • Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață
  • În București, temporar se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță în cursul zilei și al serii, apoi treptat va predomina ninsoarea

Cum va fi vremea în România

Vremea se va răci și va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros, iar în a doua parte a intervalului se va degaja treptat în regiunile vestice și nord-vestice, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În sudul, sud-vestul și sud-estul țării temporar vor fi precipitații mixte ziua și predminant sub formă de ninsoare noaptea, transmit meteorologii.

Izolat vor fi condiții de polei. La munte și pe arii restrânse în restul teritoriului va ninge. În Lunca Dunării, Bărăgan și Dobrogea, se vor acumula cantități de precipitații mai însemnate, anunță prognoza meteo.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar noaptea și în sud-est, unde la rafală se vor atinge viteze cuprinse în general între 55 și 65 km/h și ninsoarea va fi viscolită, conform ANM.

Administrația Națională de Meteorologii precizează că temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa între -7 și 1 grad. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

Cum va fi vremea în București

Vremea va fi închisă și va continua să se răcească. Temporar se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță în cursul zilei și al serii, apoi treptat va predomina ninsoarea, conform prognozei meteo.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață, anunță ANM.